Dag 1 i ferien våres 😀


 

Endelig er det ferie!  Det har vært et slitsomt år med mange nedturer. Er det noe vi trenger nå, så er det ferie!  I år prøver vi oss på båtferie igjen. 3 år siden sist. 

Vi starta tidlig om morgningen, når sjøen var flat. Vi har aldri kjørt med båt fra Stavanger til sørlandet før. Første økt gikk over all forventning. Ingen bølger. Vi satt på fly'en hele tiden. 3 av 4 unger sov på rommene sine. Vi brukte 6.5 timer til første stoppested som er Farsund. Tikka masala til middag, før ungene spiste lørdagsgodt og fiska. Ole fikk en søt fisk som vi kasta ut igjen. Regn i morgen. Hvor går turen videre?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

typiskmammaliv

typiskmammaliv

32, Sandnes

jeg er ei 31 år gammel mamma til mine søte små, Ole (8) og Lotte (5). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 13 og 14år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes, de eldste ungene går på skole her og Lotte går i naturbarnehagen rett nedenfor huset vårt. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang!

Kategorier

Arkiv

hits