Dag 20 i ferien!Denne badeparken i Tvedestrand var ganske populær blant ungene, så det ble noen timer her i dag også. Da vi kom tilbake til båten, fikk vi besøk av farfar fra Oslo. Kjekt å få besøk i ett par dager. Vi passa på at han fikk rommet med dør en kan lukke, pga den sinnsyke snorkinga! 😂. Etter en god matbit på pizzaresturant, dro vi ut til Furøya. Håper på en fin dag her i morgen. 

 

Én kommentar

Mormor

15.07.2016 kl.17:36

Mange gode minner fra denne turen. Med småbarn så er dette ferie😊😊😊 en gang håper jeg at jeg og får oppleve det sammen med dere.😊❤️

Skriv en ny kommentar

typiskmammaliv

typiskmammaliv

32, Sandnes

jeg er ei 31 år gammel mamma til mine søte små, Ole (8) og Lotte (5). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 13 og 14år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes, de eldste ungene går på skole her og Lotte går i naturbarnehagen rett nedenfor huset vårt. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang!

Kategorier

Arkiv

hits