Dag 28 i ferien!


Kvelden før gikk selvfølgelig brannalarmen hos damå i den andre båten i havnå. Øystein sprang for å se om alt gikk greit. Det var heldigvis bare damp etter dusjen. Men gjett om damå va redd nå!  

Denne dagen fikk alle seg en god dusj. Ungene lekte på lekeplassen, før vi reiste videre. På veien gikk vi innom Rekefjord, der mamma var mye på hytta til morfaren da hun var liten. Kjekt å se igjen etter så mange år. Vi reiste videre til Egersund for å spise. Her fikk ungene gå innom redningsskøyta. Gode og mette reiste vi videre til Hellvik. Her besøkte vi en kollega av pappa. La oss til på brygga dems i natt.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

typiskmammaliv

typiskmammaliv

31, Sandnes

jeg er ei 31 år gammel mamma til mine søte små, Ole (7) og Lotte (4). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 12 og 13år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes, de eldste ungene går på skole her og Lotte går i naturbarnehagen rett nedenfor huset vårt. Jeg ser på meg selv som verdens heldigste mamma, da jeg jobber i samme barnehage og kan gå å gi kos til min søte Lotte når jeg vil.Ole er kun rett over gata på skolen. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang! Instagram: Bogafjellet

Kategorier

Arkiv

hits