hits

Ankomst


Traff noen fra Moi før vi gikk til gate'n. De skulle til Brasil. Og det viste seg at han ene var tidligere nabo til onkelen min. Flyet fra Amsterdam var stort. Er sånn jeg bare har sett på film tidligere. Det var en laaang tur, men vi fikk slå ihjel tiden med å se noen filmer, sove litt og høre på musikk.
Så var vi endelig i Cuba. Varmen slo imot oss når vi kom ut fra flyet. har tatt altfor mye klær med oss!  Vi ble møtt av en mann på flyplassen som guida oss ut til taxien. Det var et godt stykke å kjøre inn til Havanna. Men det var spennende å se alt som var langs veien. Veiene er fullt med amerikanske biler i alle mulige farger. Husene har også disse knalske pastell fargene. Og vi føler oss raskt 50 år tilbake i tid. Taxien kjører oss inn i de trangeste gatene, hvor de innfødte sitter langs husveggene og vi føler oss ikke i det tryggeste strøket. Men innerst i gata er hotellet vi skal være på og rundt hjørnet kan det ligne et torg og et lite sentrum med noen kafe'er. Ingen butikker vi kan shoppe noe som helst, noe som egentlig er litt hærlig. Vi tar oss en matbit nermest mulig hotellet. Veldig skeptiske og redde for å bli syk av maten, men vi har tatt alle forhåndsregler med drikkevaksine og tyggetabeletter hver dag. Det har vært en lang reise, hjemme er det natt nå. Uret her borte er 6 timer tilbake. Men vi er slitne og legger oss tidlig. Guiden kommer i morgen tidlig å henter oss, da skal vi bli vist litt rundt her i byen. 

 

2 kommentarer

Elisabeth

20.09.2016 kl.11:32

Kos dere :)

Mormor

26.09.2016 kl.20:10

Nyt turen og hverandre❤️🙂

Skriv en ny kommentar

typiskmammaliv

typiskmammaliv

33, Sandnes

jeg er ei 33 år gammel mamma til mine søte små, Ole (9) og Lotte (6). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 15 og 16år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang!

Kategorier

Arkiv