hits

Havanna Cuba 

 

Vi stod opp tidlig for å spise frokost før guiden kom. Øystein ble glad for den gode omeletten vi fikk. Med en litt veldig skeptisk mann, blir det mye å le av. Under frokosten måtte jeg spise så mye jeg klarte, for det var jo ikke sikkert det ble mer mat denne dagen. han ville dele ut sin mat også, sånn at jeg ble mett 😂.
Fikk den trygge følelsen av at dersom vi havna på en øde øy sammen, så hadde han gjort alt han kunne for å få tak i mat til meg 😙.
Vi fikk en egen guide som viste oss mye av byen. Hun var kjempeflink til å fortelle. Etter guiden var gått og vi hadde tatt en liten matbit, gikk vi på salsakurs. Carlos var en knallgod danselærer. Jeg og Øystein lærte oss salsa på to timer og vi hadde det GØY! 😀.  Det er veldig varmt i byen.... Som å gå rundt i en badstu. I dag måtte vi innom en lokal pub å drikke mojitos.. alle gjester som bestiller mojitos der får skrive navnet sitt på veggen, taket, bordet o.l.     her var det også livemusikk. Livemusikk og dansing er det mye av.  

2 kommentarer

Henriette Celin

21.09.2016 kl.23:36

Så spennende da (:

Tante Kathrine

22.09.2016 kl.21:04

Kos dokk supermasse!!! ❤️

Skriv en ny kommentar

typiskmammaliv

typiskmammaliv

33, Sandnes

jeg er ei 33 år gammel mamma til mine søte små, Ole (9) og Lotte (6). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 15 og 16år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang!

Kategorier

Arkiv