Hjemme igjen.Det ble ikke mer oppdateringer fra turen til Cuba. Ingen nettdekning der.. men fytti så hærlig det var å ikke være avhengig av telefonen. Dette var noe av det jeg tok med meg hjem. Snapchat = slettet.  Instagram = slettet. 

Ungene hadde gleda seg veldig til vi kom hjem! Fant denne lappen på rommet til Lotte, nå to uker etter vi kom hjem 💕. 

Turen til Cuba var utrolig opplevelsesrik. Ville ikke vært uten denne turen. Den har fått meg til å tenke litt på livet og det rundt oss. Å se hvor glade de i Cuba var, selvom de strevde med å få nok mat på bordet. Se hvor glade de var for det lille de hadde i hjemmene deres. Det var utrolig. Og vi har tatt det med oss hjem. Være takknemmlig for det vi har. Mat på bordet og tak over hodet. Ta vare på de som bryr seg. Ikke bruk tid på energityvene. Det er ikke verdt det.. 💕

Å være på en slik tur kan få konsekvenser også.... diaré!  Hva har jeg fått i meg???  Over to uker med dette. Gått ned 4 kg, får ikke i meg næring, noe kroppen reagerer på nå. Dagene har gått i å sove og å gå på do. Hærlig!!!!    Nå er jeg på bedringens vei og må få i meg næring og "feite" meg opp igjen. Så skal det bli godt å komme meg ut på jobb igjen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

typiskmammaliv

typiskmammaliv

32, Sandnes

jeg er ei 31 år gammel mamma til mine søte små, Ole (8) og Lotte (5). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 13 og 14år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes, de eldste ungene går på skole her og Lotte går i naturbarnehagen rett nedenfor huset vårt. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang!

Kategorier

Arkiv

hits