hits

Fra tidløs til diskret

Reiv hele gangen. Var ikke  planen å pusse opp gangen enda, men så fikk jeg det bare for meg å rive i vei. Syyyykt digg å rive!  Best av alt : det er GRATIS!                                                                Men så koster det å bygge det opp igjen da. Jeg pussa veggene fine, Husk å pusse bort alle "flekker" på veggen. Da dette viser litt igjennom veggfornyeren. Vanskelig å få dette helt fint over alt , husk godt med lim under!      

To strøk med fargen som heter Tidløs. Fin farge, men litt blanda følelser her. I en yttergang blir denne fort skitten. Til slutt endra vi til fargen : Diskret. Knallfin farge! Som passer perfekt til de hvite tykke listene. Denne fargen går fint sammen med fargen: kalk grå, som vi har i neste rom videre i gang og stue. 

Restene brukte vi til å male muren i kjellerstuen. Farger på vegger og div er vanskelig å bestemme seg for. Men en må bruke tid og kanskje teste litt ut før en blir hundre prosent fornøyd. 

  

Én kommentar

Victoria Larsen

12.12.2016 kl.00:49

Håper du har hatt en fin helg :-)

Skriv en ny kommentar

typiskmammaliv

typiskmammaliv

33, Sandnes

jeg er ei 33 år gammel mamma til mine søte små, Ole (9) og Lotte (6). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 15 og 16år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang!

Kategorier

Arkiv