Jeg reiser alene.... !


 

 

Fra å være alene med ungene døgnet rundt de siste 4 ukene, til å være helt alene i en uke! I en annen by! Det gikk ikke opp for meg før i dag tidlig da jeg gikk inn på rommene til ungene og ga de en hade kos mens de sov. Hva i alle dager er det jeg driver med???  Jeg kommer jo til å savne de skakk ihjel!! 
Men det er vel sunt. Sunt å kjenne på savnet til hverandre.
Det er lengesiden jeg har reist alene da. Og kun en gang før. Ingen til å vise vei. Men det blir en morsom utfordring. Jeg får være turist i hovedstaten. Og heller ringe min kjære (som er derifra) dersom jeg har gått meg fast. 

Én kommentar

S

10.07.2017 kl.18:49

Jøss! Så kult! Oppdater så me får veda Koss d går m deg! Goe turen

Skriv en ny kommentar

typiskmammaliv

typiskmammaliv

32, Sandnes

jeg er ei 31 år gammel mamma til mine søte små, Ole (8) og Lotte (5). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 13 og 14år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes, de eldste ungene går på skole her og Lotte går i naturbarnehagen rett nedenfor huset vårt. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang!

Kategorier

Arkiv

hits