hits

Mine dager i Asker..

Jobbet her disse dagene. Utrolig spennende å få være med på en del av historien. Var en liten tur hjemme i Sandnes. Gjett om jeg var glad for å se ungene igjen. Men så måtte jeg fly tilbake til Oslo da. Den dagen jeg skulle reise tilbake, fant jeg Ole gråtende. "Jeg vil ikke at du skal dra mamma, det blir ikke det samme hjemme uten deg!"   😢 gjett om jeg fikk tårer i øynene!!

Nå er jeg hjemme.. det var flere som var glad for å ha meg hjemme igjen. Vi har så absolutt hatt godt av å savne hverandre litt, alle mann. Nå er det snart ferie og vi kan bare nyte hverandre. Så blir det spennende å se hvordan fortsettelsen blir til høsten 😀.  Å si opp min tidligere jobb åpna opp flere nye dører for meg. Noe jeg er utrolig glad for!! Våg å ta sjanser i livet!!   Og sil ut det og dem som stjeler energi fra deg.... det har jeg gjort 😀😀  bruk heller tid på dem som virkelig gir deg noe tilbake. Livet er for kort til noe annet! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

typiskmammaliv

typiskmammaliv

33, Sandnes

jeg er ei 33 år gammel mamma til mine søte små, Ole (9) og Lotte (6). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 15 og 16år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang!

Kategorier

Arkiv