hits

Endelig litt ferie.. 💕Etter mye jobbing hjemme, kjente vi at vi trengte litt pause fra oppussings prosjektet som er hjemme. Været er ikke så stabilt her, men vi bestemte oss for å sykle Rallarvegen. Noe vi har hatt lyst til lenge. Med 6 sykler i hengeren pluss to sykkelhengere, kjørte vi avgårde. Tar alltid tid å pakke når vi er alle mann. Vi voksne var driiit lei før vi hadde kjørt hjemmefra. Men når vi endelig er kjørt, senkes skuldrene... 

Rallarvegen er den ultimate sykkelopplevelsen og har vokst frem som en av landets mest populære sykkelruter. Den strekker seg fra Haugastøl i øst til Flåm i vest og er ca.8 mil. Rallarvegen er et lite stykke Norge.. 

Sykkelruten starter i høyfjellet, forsetter forbi isbreen Hardangerjøkulen, passerer store elver med smeltevann fra fjellet, går via den ville Flåmsdalen med fossefall og avsluttes i det vakre og velkjente norske fjordlandskapet. Rallarvegen byr ikke bare på mektig natur, det er også en reise gjennom fascinerende kultur og historie.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

typiskmammaliv

typiskmammaliv

33, Sandnes

jeg er ei 33 år gammel mamma til mine søte små, Ole (9) og Lotte (6). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 15 og 16år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang!

Kategorier

Arkiv