mai 2015

vi kjøpte oss nytt hus!

Da fikk vi drømmehuset. Enebolig med stor hage :)

23.05.2015

Tenk at hun er blitt 3 år. Tiden går så altfor fort! Må nytes mens de er små. Den tiden går fort forbi og en får den aldri igjen.

23.05.2015

I barnehagen

Vi koser oss sammen i barnehagen 😙

23.05.2015

17 mai på Sandnes brygge

Flotte barn!

Lotte 3 år 16 mai!

Hu ble fornøyd med frost kaka 😀

Gratulere med dagen!

Bukkene bruse

Var på teater med de små. Lotte var ikke glad i dette trollet under broen. Forstår henne godt, han såg jo litt skummel ut!

Dette var da ikke så lurt...?

Sånn går det når guttene skal tøffe seg. Kanskje han lærte noe denne gangen, at det er lurt å høre på mamma og pappa..? Kelneren sprang etter et glass med melk, noe som hjalp veldig.

Hærlig med vår.

Det er gøy å se hvordan ungene storkoser seg ute i naturen.

En liten tur til Bergen.

Let it go sangen, gikk på repeter gjennom hele turen.

❤❤❤❤

Nyyyyt dagene med familien! Tiden går så altfor fort... plutselig er de blitt store!

Våren er her 😀😀

Endelig er dagen her. Ole og pappa har venta i mange dager på vårsleppet. Mamma og Lotte tok med oldemor ut for å se på. Fantastisk fin stemning i gatene i dag ❤
typiskmammaliv

typiskmammaliv

32, Sandnes

jeg er ei 31 år gammel mamma til mine søte små, Ole (8) og Lotte (5). Vi bor sammen med pappaen og to halvsøsken på 13 og 14år, som bor hos oss annen hver uke. spørsmålet som går igjen er: Er ikke det travelt?? Hvordan får du tid til alt?? ja, Hverdagen vårs er hektisk, planen er å fortelle litt om de opp og nedturene som forekommer i det typiske småbarnslivet. Vi bor i en liten bydel utenfor Sandnes, de eldste ungene går på skole her og Lotte går i naturbarnehagen rett nedenfor huset vårt. Aldri i verden hadde jeg trodd at jeg skulle begynne å blogge! men nå er jeg i gang!

Kategorier

Arkiv

hits